Impresszum

A honlap fenntartója
Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége | Székhely: H-1134 Budapest, Lehel utca 11. | Adószám: 18046416-2-41

Elérhetőség
Tel.: +36 1 359 0662 | E-mail: info@vjaszsz.hu | Weblap: www.vjaszsz.hu

Felelős kiadó
Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészésével Ön elfogadottnak tekinti az alábbi feltételeket:
A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége weboldalai, illetve azoknak a tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége jogosult.
A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, vagy tárolni. A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.
A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, azonban hogy a weboldalakon a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetségétől függetlenül változtatás történik, ezért – ha a hatályos jogszabályok másként nem rendelkeznek – a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége semmilyen felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalainak a pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, illetve a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.
A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, hozzáféréséből, azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a nem megfelelő működésből, üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége kifejezetten kizárja.
A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.
A Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége egyes weboldalai a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

A honlap készítője
Zankó András e.v. | www.zankomp.hu | info@zankomp.hu | Székhely: 1037 Budapest Kunigunda útja 23. | Telefonszám: +36 20 250 9278
Jelen weboldal fizetett WordPress sablon alapján készült 2017-ben | Forrás: ThemeGrill | www.themegrill.com | Típus: ColorMag Pro