Hírek

Adomány az ukrán menekültek megsegítésére

Kedves Képviselőtársak!

 

Értesítjük Képviselőtársainkat, hogy a tegnapi napon Vámosújfalu település Polgármestere Jadlóczki Lajos Úr átvette szövetségünk, valamint tagjaink által felajánlott adományokat azzal, hogy azok a településen tartózkodó ukrán menekültek  ellátására kerüljenek felhasználásra.

Szövetségünket Bók Mihály társelnök, Szepesi Sándor főtitkár és Marton Tibor az MB 2001 Vámügynökség vezetője képviselte, aki egyben a fuvarozáshoz szükséges szállítóeszközt is biztosította, melyet ez úton is köszönünk.
Kezdeményezésünkhöz csatlakozott  az ITM Közúti Közlekedési Ellenőrzési Főosztálya is, Rónay-Tobel Beatrix főosztályvezető vezetésével, nagyon szépen köszönjük ezt a rendkívüli nemes gesztust, és támogatást.

Meglepetésünkre és nagy örömünkre támogatta kezdeményezésünket a MEDIMPEX irodaház (székhelyünk) biztonsági szolgálatának munkatársa Kiss Zoltán is.
Az összegyűjtött adományok tárolását nagyon kulturált körülmények között végezhettük a Medimpex Kereskedelmi Zrt. vezérigazgatójának Viktorin Zsoltnak köszönhetően. Köszönet a lehetőségért!

Köszönjük az A& M Vámügynökség Kft., az EKOL Logistics Kft, Fekete Antal, Magó János és Magó Jánosné, Hoffer Kft,  Kop – Form Kft, Kovács Endre – Hotel Kovács – , MB 2001 Vámügynökség , Medimpex Kereskedelmi Zrt, Pannon Air Cargo Kft. dr. Kutassy  Kálmán , Vámco  Vámügynökség Kft. Vám – Szakértő Kft, Várda-Vám Kft,  Ventum Kft,  Zoll – Platz Kft , Derzsi György,  Szegvári Zoltán, Hamar Barkács Kft, Szebeni Erzsébet,  Magyar-Hajós-Dobos Ügyvédi Iroda és az AD Intrade & Services Kft. vezetőinek és munkatársaiknak a felajánlásokat és a hálás köszönő szavakat, amiket az adományok átadásáért kaptunk.

Hisszük, hogy a számunkra fontos térségben tovább erősítettük szövetségünk jó hírét. Jó érzés volt VJASZSZ tagnak lenni !

 

Bók Mihály társelnök             Szepesi Sándor főtitkár