Hírek

Szövetségünk 2018. évi Közgyűlése

Köszönetünket fejezzük ki Szövetségünk tagságának, hogy  személyes  jelenléttel, valamint élve a meghatalmazás lehetőségével  pontosan és határozatképesen kezdődhetett az ez évi Közgyűlésünk. Összesen  110 érvényes  vokssal – ellenszavazat és tartózkodás nélkül – elfogadásra került az Elnökség 2017. évi  szöveges és pénzügyi  beszámolója és a 2018. évi pénzügyi  terv is.

Közgyűlésünk második részében került sor Szövetségünk 25 éves megalakulásának ünnepi megemlékezésére, melyre meghívásunkat elfogadta, és személyesen megjelent  Polcz Attila dandártábornok Úr, rendészeti szakfőigazgató,  Czikora András  nyugdíjas vezérőrnagy, Márkus András dandártábornok Úr, Váradi Gyuláné  (Ildikó Asszony) – mint az egyik alapító cég volt képviselője, Domján László Úr, mint alapító tag, Schieszl  Ferenc Úr, és a NAV  KEKI igazgatója, Kosztyu János Úr.

A megemlékezés keretében a Polcz Attila  dandártábornok Úr  a  NAV  nevében Elismerő Oklevelet adott át:  dr.Stampfel Balázs, Fülöp  Attila, Hám  Eszter, Magyar  Sándor, Kovács László, Ballai  Veronika, Szabó  Gábor és Gyarmati Tamás Képviselőtársainknak.

A valamikori alapítók közül  a  Medimpex Zrt,  a Schenker Kft, a TEVA Gyógyszergyár Zrt, az Alpok – Adria Kft, a Dunaferr Vámügynökség Kft, az  Eurosped  Zrt,  a GYSEV – CARGO  Zrt, a Szeko – Zollex Vámügynökség Kft,  a Zoll – Platz Kft, és a Lagermax   Autótranszport Kft.  képviselői  vehették át az alapítóknak szóló Dísz Oklevelet.

Dr. Kutassy Kálmán Úr,  az FB elnöke is alapító Dísz Oklevelet vehetett át, mivel 25 éve tevékenyen vesz részt a FB munkájában.

A közgyűlésről készült képek a GALÉRIA menüpontban tekinthetők meg.

Üdvözlettel:
Szepesi Sándor
Főtitkár