Hírek

VI. Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia Debrecen 2018. március 8-9.

Tisztelt Érdeklődők!

Szövetségünk idén 6. alkalommal rendezi meg a Nemzetközi Adó- és Vámkonferenciát Debrecenben.

A konferencia plenáris ülése a NAV megújulásával kapcsolatos tájékoztatással kezdődik, majd ezt követően megismerhetjük az új adózási jogintézmények mellett az új végrehajtási és ellenőrzési metodikákat is. A résztvevők tájékoztatást kapnak az adó- és vámigazgatásban bevezetett E-ügyintézésről, valamint a legaktuálisabb informatikai fejlesztésekről is, illetve arról, hogy milyen új kihívásokkal kell szembenéznünk.

A konferencián résztvevő külföldi vámhatóságok képviselőitől tájékoztatást kaphatnak a résztvevők a szomszédos országokban lévő aktuális vám és jövedéki változásokról.

VÁM szekcióülésen megismerhetjük a várható UVK és FJA változásokat. Az egyes szakterületekben jártas, élő gyakorlati tapasztalattal rendelkező előadók tájékoztatást tartanak a mindennapi vámügyeket érintő problémákról, melyekre megoldási javaslattal is élnek.

JÖVEDÉKI ÉS ADÓ szekcióülésen résztvevők megismerhetik az új jövedéki törvény átállásával kapcsolatos tapasztalatokat és lehetőség nyílik a szakterületet érintő legfontosabb kérdések és megoldások megvitatására is. Adózási témakörben megismerhetjük az adózási eljárás új szabályait, az előadók megosztják a résztvevőkkel a mentorálás és a támogató eljárással kapcsolatos tapasztalatokat, de szó lesz az adóbiztosíték jogintézményéről is.

Jelentkezési határidő: 2018. március 02.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt a két napos szakmai konferenciánkra!

Üdvözlettel:
Szepesi Sándor
Főtitkár

A konferencia felhívása, a részletes program és a jelentkezési lap az alábbi csatolmányokból tölthető le: