Hírek

Átadtuk az elmaradt Nemzetközi Adó- és Vámkonferencia díjait Debrecenben

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatósága és a Vám, Jövedéki és Adóügyi Szolgáltatók Szövetsége már hagyományteremtően ismét Nemzetközi Adó- és Vámkonferenciát szervezett a megbízhatóság, nyitottság, párbeszéd és biztonság jegyében Debrecenben a Hotel Lyciumban 2020. márciusában, ami sajnos a járványügyi helyzetre való tekintettel elmaradt. Szövetségünk a konferencia megnyitóján minden évben díjazza az arra érdemes személyeket az együttműködés és a közös szakmai munka elismeréséért, amit idén nem szeretett volna kihagyni, így egy szűkebb körben megtartotta a díjátadó ünnepséget.

Az eseményen Bók Mihály a VJASZSZ társelnöke, Pajna Zoltán a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke, Polcz Attila a NAV rendészeti szakfőigazgatója, Veres István László, a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Igazgatója és Dr. Panyik Éva a NAV Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Igazgatója értékelte az eddig végzett közös munkát, a tapasztalatokat, felidézték a konferencia múltját és kitűzték a jövőbeli feladatokat is. Mindenki egyetértett abban, hogy a konferencia jó irányba halad, népszerűbb, mint valaha, sikerült közelebb hozni a szakmát és a gazdálkodókat. A cél továbbra is az együttműködés továbbfejlesztése, az együttgondolkodás magasabb szintre emelése.

Soltész József Károly a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatóhelyettese és dr. Kiss Nóra a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense részére szövetségünk SZENT MÁTÉ díjat adományozott. Csépke Attilát, a Várda-Vám Kft. ügyvezetőjét pedig PRO-TELONIUM elismeréssel jutalmaztuk.

Szívből gratulálunk az érintetteknek és köszönjük példaértékű szakmai támogatásukat!

Szepesi Sándor
Főtitkár

(A díjátadó ünnepségről készült képek a galéria menüben tekinthetők meg.)